SON DAKİKA



Haber > Magazin > Merve Boluğur'dan cesur pozlar!

Merve Boluğur'dan cesur pozlar!

20 Ekim 2020 Salı - 11:34




Oyuncu Merve Boluğur, bitmeyen tatilinden pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. Boluğur, "Kadınlar; olduğumuz gibi kusursuzuz" notunu düştüğü gönderiye takipçilerinden beğeni yağdı.





Geçtiğimiz aylarda sanat direktörü Burak Dayı ile yollarını ayıran Merve Boluğur'un, her yaptığı ayrı olay olmaya devam ediyor. Boluğur, son olarak yaza veda pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. İzmir'in Çeşme ilçesinde tatil yapan Boluğur, iddialı pozunu takipçileriyle paylaştı.

“KUSURSUZUZ”

Merve Boluğur
'un "Kadınlar; olduğumuz gibi kusursuzuz" notunu düştüğü gönderi 43 binden fazla beğeni aldı. Ünlü oyuncunun paylaşımını yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

Boluğur, bu karesini ise, "Sakinlik" notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Burak Dayı'dan ayrılıktan sonra meditasyon yapmaya başladığını ifade eden Boluğur, daha derinlerdeki Merve’yi keşfetmek için çalıştığını söylemişti.

"Tekrar evliliği düşünüyorum" diyen oyuncu, "Bu yaz çok fazla çocuk gördüm ve kumral bütün çocukları yoldum. Aslında çocuk istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da bir mekanda eğlenen Merve Boluğur, arkadaşlarıyla dans ederken kameralara yansımış, Boluğur'un yanı sıra mekandakilerin de maskesiz olması ise dikkatlerden kaçmamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap