SON DAKİKA



Haber > Magazin > MasterChef Duygu anne olmak için gün sayıyor

MasterChef Duygu anne olmak için gün sayıyor

01 Mayıs 2021 Cumartesi - 10:14




MasterChef Türkiye'nin 2020 yarışmacılarından Duygu Acarsoy, kendisini aldatan nişanlısıyla evlenmişti. Şimdilerde bir bebek bekliyor.





MasterChef Türkiye'nin sivri dilli yarışmacılarından Duygu Acarsoy, yarışma sayesinde tanınmış, program çekimleri esnasında aldatılmasını kameralar karşısında bir bir anlatmıştı. O dönem çok konuşulan Acarsoy, program bitince ise aldatan sevgilisine geri döndü.

Hatta MasterChef Duygu, kısa bir sürede Uğur Atun ile evlendi dünyaevine de girdi. Duygu, şimdilerde ise ilk kez anne olmanın heyecanı içinde... Hamileliğini sosyal medya hesabından duyurdu.

MasterChef Duygu, bu sefer de sosyal medya hesabından eşiyle göbeklerini gösterdiği bir pozu paylaşarak hamile olduğunu açıkladı.

 Instagram hesabından mutlu haberi takipçileriyle paylaşan Duygu Acarsoy ve eşine tebrik mesajları yağdı. Acarsoy, eşi Uğur Atun ile paylaştığı pozuna, "Göbekler yarışıyor adlı fotoğrafımız" notunu düştü.

Gelen mesajların ardından göbeğinin iyice belli olduğu bir fotoğrafını paylaşan Duygu, "Kızım ve ben" diyerek bebeğinin cinsiyetini de açıklamış oldu.

Uğur Atun: 2005 senesinden beri still life, moda, organizasyon ve reklam fotoğraf çekimleri yapıyor. 2008'den bu yana ise dergi alanında toplumsal yaşam, iş, sanat ve magazin dünyasının içinde yer alarak fotoğraf çekimleri gerçekleştiriyor. Atun şu sıralar Klass Magazin Dergisi'nde İstihbarat Müdürü görevini üstleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap