SON DAKİKA



Haber > Magazin > Marmara ve Akdeniz'e geliyor

Marmara ve Akdeniz'e geliyor

19 Eylül 2016 Pazartesi - 17:28




Meteorolojiden yapılan son açıklamada, Batı Akdeniz, Marmara'nın kuzey ve doğusunda gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.





Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne bağlı 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yarın sabah saatlerinden itibaren Batı Akdeniz Bölgesi genelinde görülecek sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların yer yer kuvvetli, Muğla, Isparta ve Burdur geneli ile Antalya'nın doğu ilçeleri; Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, İbradı, Akseki, Gündoğmuş'ta çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olmasının beklendiği kaydedildi.

Yarın gece saatlerine kadar aralıklarla etkili olması beklenen yağışlarla birlikte rüzgarın güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi.

MARMARA'DA DA OLACAK

Ayrıca Marmara'nın kuzey ve doğusu için yapılan uyarıda da yağışların, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bursa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiğini açıkladı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap