SON DAKİKA



Haber > Magazin > Madonna'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor! 'Sürekli kusuyor'

Madonna'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor! 'Sürekli kusuyor'

30 Haziran 2023 Cuma - 12:54




ABD'li şarkıcı Madonna'nın, geçirdiği 'ciddi bir bakteriyel enfeksiyon' nedeniyle 24 Haziran'da hastaneye kaldırılmış ve ardından taburcu edilmişti. Madonna'nın, taburcu edilmesine rağmen sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Pop Kraliçesi'nin dünya turnesi için sıkı bir şekilde prova yaptığı ve semptomları görmezden geldiği iddia edildi.





New York'ta fenalaştıktan sonra ağır bir bakteriyel enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda kalan ve entübe edilen Madonna birkaç gün sonra hastaneden taburcu edildi.  ABD medyası, taburcu edilmesine rağmen Madonna'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu aktardı.

"SÜREKLİ KUSUYOR"

ABD'nin ünlü magazin sitesi TMZ'ye konuşan kaynaklar, Madonna'nın evinde istirahat ettiğini fakat yataktan çıkacak hali olmadığını söyledi. Kaynaklar, "Madonna kendini kontrol edemeden sürekli kusuyor. Yataktan kalkamıyor" dedi.

12 SAAT PROVA YAPMIŞ

Pop Kraliçesi'nin çıkacağı dünya turnesi için günde 12 saat prova yaptığı bildirildi. Turneye sıkı bir şekilde hazırlanmak isteyen 64 yaşındaki şarkıcının semptomları görmezden geldiği ve bu sebeple doktora gitmediği belirtildi.


DÜNYA TURNESİ İPTAL EDİLMİŞTİ

Madonna’nın menajeri Guy Oseary yaptığı açıklamada, ünlü sanatçının 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlaması planlanan ve 35 şehri kapsayacak olan dünya turnesinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurmuş, "Turne için yeni bir başlangıç tarihi ve yeniden planlanan şovlar da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıyı planlar planlamaz sizinle paylaşacağız" demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap