SON DAKİKA



Haber > Magazin > Maçkalılardan türkü şöleni

Maçkalılardan türkü şöleni

13 Mayıs 2015 Çarşamba - 12:11




Baharın gelmesiyle birlikte sezon finallerinin arttığı Trabzon’da bir finalde Trabzon Maçkalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden geldi.





Trabzon Maçkalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden muhteşem gece. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde şef Ünal Özel yönetiminde düzenlenen konserde birbirinden güzel 36 türkü seslendirildi. Sunuculuğunu Fatih Yavuz’un yaptığı gecede Anadolu’yu karış karış gezen korist ve solistler performanslarıyla alkış topladı.

mac2

Gecenin sonunda koro şefi Ünal Özel’e çiçek takdim eden dernek başkanı İsmet Gazioğlu emeği geçenleri tebrik ederek “Dernek olarak kültür-sanatın yanında sanatçıya da büyük saygı duyuyoruz. Bu tür konser faaliyetlerinin yanı sıra çeşitli aktiviteler düzenlemeye de ayrıca önem gösteriyoruz. Bu akşam koromuzda yer alan arkadaşlarımızın hemen hemen bir çoğu solo olarak da sahne aldılar. Bu da gösteriyor ki; Trabzon Maçkalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Türk Halk Müziği korosunun çok güçlü bir kadrosu var” diye konuştu.

Trabzon Maçkalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Mayıs ayı içerisinde de etkinliklerine devam edecek. Bunlardan ilki, Trabzon Sanatevi’nde  yapılacak olan müzik dinletisi, diğeri de Engelliler Haftası içerisinde  Anadolu Görme Engelliler Derneği’ne destek amaçlı düzenlenecek olan  Türk Halk Müziği Konseri olacak .

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap