SON DAKİKA



Haber > Magazin > Maç değil savaş!

Maç değil savaş!

19 Mayıs 2015 Salı - 15:16




Diyabakır’da 3. Lig Play Off maçında olaylar çıktı. Binlerce taraftar sahaya girdi. Futbolcu ve hakeme saldırdı. Olaylar saha içinde de sınırlı kalmad





Sahada başladı. Sokaklara taştı. Futbol maçı değil sanki savaş vardı. Spor toto 3. Lig 2. Grup'ta Play-Off rövanş maçı vardı. Yeni Diyarbakırspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor'u Diyarbakır'da konuk etti. Ancak hakem son dakikada penaltı verdi. Denizli ekibi penaltıdan golü atınca ortalık karıştı. Taraftarlar sahaya girdi. Binlerce taraftar konuk ekibin futbolcularına ve hakeme saldırdı. Araya polis girdi. Futbolcular ve hakemler soyunma odasına kaçtı. Ancak olaylar dinmek bilmedi. Saha içerisinde ki çatışmalar, saha dışına taşındı. Olay yerine çok sayıda polis ve TOMA aracı  sevk edildi. Polis taraftarları dağılmaları yönünde uyardı. Dağılmayan taraftarlara biber gazı ve TOMA’yla müdahale etti. Taraftarlarsa polislere taş ve cam şişe attı. Olaylarda 25 taraftar ve 5 polis yaralandı.Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çıkan olaylar yüzünden maç ertelendi.Konuk ekip futbolcuları ve hakemler uzun süre statta mahsur kaldı. Olaylardan 2 saat sonra konuk ekip futbolcuları çevik kuvvet eşliğinde havaalanına götürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap