SON DAKİKA



Haber > Magazin > Leopar desenli cesur elbisesiyle büyüledi

Leopar desenli cesur elbisesiyle büyüledi

26 Aralık 2022 Pazartesi - 10:25




Geçtiğimiz sene Survivor yarışmasında gösterdiği performansla gözleri üzerine çeken Nagihan Karadere, şimdilerde sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle iletişim kuruyor. Nagihan Karadere, son olarak dün akşam katıldığı ödül töreninde tercih ettiği elbiseyle adeta göz doldurdu.





Ülkemize çok sayıda madalya kazandıran milli atlet Nagihan Karadere Survivor 2016, Survivor 2018, Survivor Exxen Cup ve Survivor 2022 All Star yarışmalarında ter akıtarak milyonlarca kitleye ulaştı.
Survivor 2022 yarışmasının ardından işletmeciliğe soyunan Nagihan Karadere, şimdilerde Instagram sayfasından paylaşımlarıyla gündeme geliyor.
Katıldığı davetlerde tercih ettiği cesur kostümlerle gözleri üzerine çeken Nagihan Karadere, önceki akşam Şişli’de bulunan bir otelde düzenlenen ödül törenine katıldı.
Ödül töreninden paylaşım yapan Nagihan Karadere güzelliğiyle gözleri üzerine çekti.
Derin göğüs dekolteli mini leopar elbisesiyle geceye katılan Nagihan Karadere sosyal medyadan geceye ait görüntüler paylaştı.
Nagihan Karadere, tercih ettiği cesur kostümüyle büyük beğeni topladı. İşte Nagihan Karadere’nin o paylaşımı…

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap