SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kuruluş Osman için yayından kaldırılıyor

Kuruluş Osman için yayından kaldırılıyor

24 Ekim 2019 Perşembe - 16:59




Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde çekilmeye başlanan Kuruluş Osman dizisi ATV'de yayınlanacak. Dizinin çarşamba günleri izleyiciyle buluşması için 3 sezondur devam eden Sen Anlat Karadeniz'in final yapılmasına karar verildi






TRT 1 ekranlarında geçen sezon ekranlara veda eden Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde başlayacak olan Kuruluş Osman, yakında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Kanalın, çarşamba günleri yayınlanmasını istediği dizi için Sen Anlat Karadeniz'in fişi çekildi.



FRAGMANLARI BİLE İZLENME REKORU KIRIYOR

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak çekilen ATV ekranında çok yakında başlayacak olan Kuruluş Osman dizisinin 1.Bölüm 2.yeni fragman videosu yayınlandı. Her fragmanıyla izlenme rekoru kıran dizi, kanalda çatışmazlığa yol açtı.



KURULUŞ OSMAN İÇİN SEN ANLAT KARADENİZ'E FİNAL KARARI VERİLDİ

3 sezondur ATV ekranında çarşamba akşamlarına damga vuran Sen Anlat Karadeniz'in final kararı almasının ardından sosyal medyada Kuruluş Osman'ın çarşamba günü yayınlanacağı iddia edildi. Kasım ayının ikinci haftası 64. bölümle final yapması beklenen Sen Anlat Karadeniz'in ardından, gelecek çarşamba akşamı Kuruluş Osman ilk bölümünün yayınlanması tahmin ediliyor.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap