SON DAKİKA



Haber > Magazin > Küçük Şinda yardım eli bekliyor

Küçük Şinda yardım eli bekliyor

08 Ağustos 2015 Cumartesi - 17:58




Muş’ta hormon bozukluğu nedeniyle erken ergenlik sorunu yaşayan 4 yaşındaki Şinda’nın ailesi küçük kızlarının tedavisi için yardım bekliyor.





Tedavi için yardım bekliyor... Muş’un merkeze bağlı Sütlüce köyünde ikamet eden Sarp ailesi, küçük kızlarının yakalandığı hastalıktan dolayı çaresiz durumda. Ailenin 2 çocuğundan biri olan Şinda, hormon bozukluğu nedeniyle sürekli olarak tedavi görüyor. Erken ergenlik yaşayan 4 yaşındaki Şinda'nın, 10 yaşındaki çocuk görünümünde olduğunu belirten annesi Remziye Sarp, maddi imkansızlıklar nedeniyle zor günler yaşadıklarını belirtti. Çaresiz anne, kendilerine yardım edilmesini istedi. 28 günde bir Diyarbakır’da tedavi altına alınan Şinda’nın hızlı büyümesinin engellenemediğini ifade eden anne Remziye Sarp, kızının 10 yaşındaki ablası Fidan ile aynı fiziki yapıya sahip olduğunu söyledi.

Maddi durumu iyi olmayan aile, akrabalarından birinin kendilerine geçici olarak verdiği evde yaşadığını kaydeden anne Sarp, “Şinda’nın hastalığı nedeniyle çok yıprandık. Maddi gücümüz olmadığı için çok zor durumdayız. Yetkililerin bize yardım eli uzatmasını rica ediyoruz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap