SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kraliçe kalbini kaptırdı

Kraliçe kalbini kaptırdı

27 Şubat 2020 Perşembe - 14:14




Özlem Kaymaz’ın Hollandalı eski eşi Watze de Vries’ten olan kızı, Miss Turkey 2018 ikincisi Tara de Vries, Şamdan Plus dergisine röportaj verdi.





Koç Üniversitesi’nde okuyan Tara de Vries, Can Gürzapve Selim Bayraktar’dan oyunculuk dersleri aldığını söyledi. “Kurallarınız var mı?” sorusuna “Hayır yok. Sınırlandığımız zaman gelişemeyiz. Kendinizi dik tutar, sağa sola devrilmezsiniz sorun olmaz” yanıtını verdi.

'Tanınmış biri değil'

21 yaşındaki Tara özel hayatının kapılarını da araladı. Kalbini kaptırdığını söyledi. “Bir sevgilim var. Geçen yaz tanıştık. İlişkimiz güzel gidiyor, olması gerektiği gibi. Tanınmış biri değil. Ünlüler dünyası ile alakası yok” diye konuştu.

Tara’nın aşkı Türk ve İstanbul’da yaşıyor. Genç kız, erkek arkadaşının adını şimdilik sır gibi saklıyor.

'Soğuk sanıyorlar'

Tara de Vries, “Kardeşlerimden Daniel hasta doğduğu için ‘seçici suskunluk’ sorunu yaşadım. Konuşamama problemini nefes ve meditasyon egzersizleri sayesinde yendim. Ama çalışmalarımı aksatırsam arkadaşlarımın arasında bile yine içe doğru kapanıyorum. İnsanlar da beni yanlış anlıyor, soğuk zannediyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap