SON DAKİKA



Haber > Magazin > Koronavirüs kısıtlamasını hiçe sayan Burcu Biricik bakın ne yaptı

Koronavirüs kısıtlamasını hiçe sayan Burcu Biricik bakın ne yaptı

05 Şubat 2021 Cuma - 12:07




Ünlü oyuncu Burcu Biricik, önceki akşam Cihangir’de bir mekana girerken görüntülendi. Koronavirüs salgınını hiçe sayıp dışarı çıkan güzel oyuncu, “Testimiz negatif çıktığı için gönül rahatlığıyla buluştuk” diye konuştu.





TV 8 ekranlarının fenomen dizisi Kırmızı Oda’da Boncuk karakterine hayat veren Burcu Biricik, önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte Cihangir’de bir araya geldi.

Burcu Biricik Koronavirüs Kısıtlamasını Hiçe Saydı! 'Gönül Rahatlığıyla Buluştuk..'

Ünlü oyuncu kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla kısa bir röportaj gerçekleştirdi.

“KIZ KIZA ÇIKTIK..”

Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin’i soran muhabirlere “Emre yok, kız kıza çıktık” cevabını verdi. Ünlü oyuncu koronavirüs salgınına rağmen her şeyin yolunda olduğunu ve şartlara alışmaya çalıştığını sözlerine ekledi.

Burcu Biricik Koronavirüs Kısıtlamasını Hiçe Saydı! 'Gönül Rahatlığıyla Buluştuk..'


"GÖNÜL RAHATLIĞIYLA BULUŞTUK.."

Koronavirüs pandemisine nedeniyle müşteri kabul etmemesi bir mekana girdi. Bir süre mekanda vakit geçiren güzel oyuncu saat 23.00’da mekandan çıktı. Yasakların hatırlatılması üzerine konuşan güzel oyuncu, “Hepimiz test yaptırmıştık. Negatif olduğumuz için gönül rahatlığıyla buluştuk” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap