SON DAKİKA



Haber > Magazin > Köleleştik farkında olmadan!

Köleleştik farkında olmadan!

21 Haziran 2016 Salı - 15:21




Sosyal medyada kendisini 'Tabiatın kızı' olarak tanımlayan Tuğba Özay, takipçilerine bugün paylaştığı fotoğraf aracılığıyla bir mesajda bulundu.





Geçtiğimiz aylarda, Tv 8 ekranlarında yayınlanan ekranların sevilen yarışması Survivor'da yarışan Tuğba Özay, yarışmaya katıldıktan sonra sosyal medya üzerindeki takipçi sayısını bir hayli arttırmıştı.

Özay, yarışmadan elenmesinin ardından ise Instagram hesabını oldukça aktif bir şekilde kullanmaya başladı. Instagram üzerinden takipçileriyle paylaştığı fotoğraflarda kendisini genellikle "Tabiatın kızı" olarak tanımlayan Özay, bugün sosyal bir yazı yayınladı. Özay'ın yayınladığı bu yazı takipçilerinden binlerce beğeni aldı.

"KÖLELEŞTİK VE KÖLELİĞİ SEVDİK!"

Özay paylaştığı fotoğrafın altına, "Aslında ne kadar esiriyiz kozmetiklerin, kremlerin, elbiselerin, ayakkabıların ... Ne kadar da esiriyiz her yeni çıkan teknolojik ürünün, programların, sosyal medyanın ... Köleleştik farkında olmadan .. Ve ilginçtir sevdik de aslında bu köleliği ... En devrimcisinden en dincisine ... En sağından en soluna .. Hepimiz inkar ettiğimiz, reddettiğimiz çok şeyi kabullendik .. Yaşam şeklimiz haline getirdik .. Dozunda olmalı bu kölelik de elbet .. Çünkü yaşamda çok daha güzel şeyler de var .. Arınmalı bazen .. Kaçmalı bu kölelikten .. Zincirlerimizden boşalmalı .. Tek bir kıyafetle aylarca yaşanabileceğini öğrendim örneğin .. Saçıma hiç şampuan sürmeden, bakım kremlerine ihtiyaç duymadan hayatın gayet güzel sürebileceğini ya da .. Ve tüm ihanetlere rağmen insanca durabilmeyi de ..! Kırılmayı ama zamanla umursamamayı da .. Kızmayı ama kızgınlığı dizginlemeyi de ... Gerektiği kadar konuşmanın faydalarını da öğrendim .. Suskunluğun esasında korkmak olmadığını da .. 10'lu yaşlarımdan 30'lu yaşlarıma ne çok şey öğrendim ve yaşadığım sürece öğrenecek ne çok şeyim var benim .. Ne Mutlu tüm farkında olanlara, farkındalıklara ..!" yazdı.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap