SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kobra Murat ameliyata girmeden helallik istedi

Kobra Murat ameliyata girmeden helallik istedi

27 Aralık 2023 Çarşamba - 10:46




Belçika dönüşü uçakta aniden rahatsızlanan Kobra Murat, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile sevenlerini üzdü.





Paylaştığı videoda bağırsağı çatladığı için ameliyata gireceğini söyleyen Murat Divandiler, sevenlerinden helallik istedi. Ameliyat sürecinin 1 ay devam edeceğini belirten Divandiler, "Hakkınızı helal edin. Doktor yüzüme ameliyatımın bayağı ağır geçeceğini söyledi. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat." diye konuştu.

Şarkılarıyla insanları eğlendiren, kendine has kişiliği ve tarzı ile dikkatleri üzerine çeken 'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile sevenlerini üzdü.

Belçika'dan dönerken uçakta aniden karnında bir patlama hissettiğini söyleyen Divandiler, hemen hastaneye gitti.

Bağırsağının çatladığını belirten 'Kobra Murat' tehlikeli bir ameliyata gireceğini dile getirerek sevenlerinden helallik ve dua istedi.

'ÖLÜM TEHLİKESİ OLAN BİR AMELİYAT'

Şarkıcı ameliyat öncesi yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Buradan bir açıklamada bulunacağım. Belçika Gent'den gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama oldu. Ambulansla beraber direkt Balat'a hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı. Maalesef bağırsağım çatlamış. Şimdi beni ameliyata alacaklar. Bu ameliyat süreci 1 ay sürecekmiş. Hepinizden helallik istiyorum. Hepinizden dualar istiyorum.

Şu ana kadar sizleri eğlendirdim. Her zaman oynadık, güldük ve güzel günler gördük. Dualarınızla Allah devamını getirsin inşallah. İyileşme sürecinde de gidemediğim işlerin bütün ücretleri geri ödenecektir. Hakkınızı helal edin. Doktor yüzüme ameliyatımın bayağı ağır geçeceğini söyledi. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat. İnşallah dualarınızı bekliyorum"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap