SON DAKİKA



Haber > Magazin > Klip çöpe gitti

Klip çöpe gitti

14 Ekim 2016 Cuma - 15:03




Tuğba Özerk, eşi Altan Nuh ile birlikte iki hafta önce gittiği Kanada’da yeni klibi için çektiği görüntüler kaybolunca iki gün boyunca ağladığını açık





Tuğba Özerk, ‘Aynı Semtin Çocukları' albümünün üçüncü video klibini ‘Gitme' adlı şarkısına çekti. Şarkıcı aynı şarkı için ilk klip çalışmasını Kanada'nın Toronto kentinde ve Niagara Şelalesi'nde çektiğini ancak görüntülerin teknik bir arızaya kurban gittiğini belirtti. Şarkıcı elinde sadece birkaç fotoğrafın kaldığını açıkladı. 

TAM ÜÇ GÜN ÇALIŞMIŞTIK

Özerk, “Çekilen görüntüleri teslim almadan Türkiye'ye döndük. Görüntüleri elektronik ortamdan bize göndereceklerdi. Fakat ne yazık ki bazı cihazlarda yaşanan teknik bir aksaklıktan ötürü görüntüleri alamadık. Üç gün boyunca çekilen tüm görüntülerim çöp oldu. Çok üzüldüm ve iki gün aralıksız ağladım” dedi. Şelaledeki görüntülerden Özerk'in elinde sadece cep telefonuyla çekilmiş birkaç fotoğraf kaldı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap