SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kızına öyle bir oyuncak aldı ki… Fiyatı çok konuşuldu!

Kızına öyle bir oyuncak aldı ki… Fiyatı çok konuşuldu!

27 Aralık 2020 Pazar - 15:35




Müzik dünyasının en çok kazanan ve en çok para harcayan ünlülerinden biri olan Cardi B'nin iki yaşındaki kızı Kulture'ye aldığı oyuncak bebeğin fiyatı gündem oldu.





Cardi B, eşi Offset ve onun eski ilişkisinde dünyaya gelen kızı Kalea'ya aldığı yeni yıl hediyelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

ÜNLÜ MARKANIN BEBEĞİ…

Cardi B ile Offset'in bir süre önce 5.8 milyon dolar vererek satın aldığı malikeninin salonunda kurulan iki büyük boyutlu ağacın altında hediye paketlerini açan iki küçük kızın sevinçli anlarını da videoya çekti. Ardından o görüntüleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.



Cardi B'nin kızı için satın aldığı, ünlü bir moda markasının imzasını taşıyan oyuncak bebek ise tam bin dolar değerinde. Yani yaklaşık 7 bin 500 TL.

Kızına Öyle Bir Oyuncak Aldı Ki… Fiyatı Çok Konuşuldu!


ÇANTALARI OLAY OLMUŞTU…

Ünlü şarkıcı, daha önce de kızı için satın aldığı pırlanta taşlı yüzük ile gündem olmuştu. Cardi B son olarak da birçok ünlü kadının sahip olmak için sıraya girdiği Hermes'in Birkin çantalarından dört tane almasıyla gündeme gelmişti.

Kızına Öyle Bir Oyuncak Aldı Ki… Fiyatı Çok Konuşuldu!

2017 yılında Meslektaşı Offset ile evlenen 28 yaşındaki Cardi B'nin Kulture ve Kalea adında iki kız çocuğu var.

Kızına Öyle Bir Oyuncak Aldı Ki… Fiyatı Çok Konuşuldu!


Öte yandan Muhteşem Yüzyıl hayranlığıyla da gündeme gelen Cardi B, diziyi izledikten sonra sosyal medya hesabından yorumlar yapıyordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap