SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kirpi yerken ölüyordu

Kirpi yerken ölüyordu

25 Haziran 2015 Perşembe - 17:42




Ailesiyle yediği kirpinin kemiğinin boğazına takılması ve yemek borusunu delmesi sonucu rahatsızlanan 13 yaşındaki kız çocuğu, hastanedeki tedavisinin





Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yapılan açıklamada, Balgat Çiğdem Mahallesi'nde yaşayan 13 yaşındaki Fatma Gezer'in, ailesiyle 5 gün önce yediği kirpinin kemiğinin boğazına takıldığı ve yemek borusunun delindiği bildirildi.Açıklamada, görüşlerine yer verilen Çocuk Acil Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Nilden Tuygun, Gezer'in baş ağrısı, ateş, istifra, boğazında ve göğsünün üst kısmında ağrı şikayetleriyle kendilerine başvurduğunu belirtti.Hastanın boğazına takılan kemik nedeniyle kanama geçirdiği bilgisini veren Tuygun, şunları kaydetti: "Annesi müdahaleyle kemiği çıkarmak istemiş ancak başarılı olamamış. Bu bulguları aile bize söylemeden geldi. Menenjit şüphesiyle yaklaştık. Çocuğun bulgularından yola çıkarak akciğer tomografisi çektiğimizde yabancı cisim tespit ettik. Hastamız geldiğinde oksijeni azalmıştı. Oksijen desteği verdik, ateşi düşürüldü, ardından gerekli müdahaleleri yaptık. Kirpi etinin ülkemizin bazı yerlerde şifalı olduğu düşünülerek tüketildiğini öğrendik ancak bu, yanlış bir uygulamadır. Hastamız da kirpinin sırt bölümündeki kürek kemiğini etle karışarak farkında olmadan yutmuş."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap