SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması!

Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması!

21 Ekim 2023 Cumartesi - 12:28




Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin, Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'de başrolü paylaşıyordu. Her yeni projeye başladığında özel hayatıyla ilgili haberler çıkan yakışıklı oyuncu, eski rol arkadaşı ile adının aşk dedikodularına karışması hakkında konuştu.





Kerem Bürsin, final yapan Kanal D dizisi Ya Çok Seversen'deki rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşadığı yönünde sosyal medyada yayılan iddialara yanıt verdi.

"İLİŞKİ FALAN YOK"

36 yaşındaki oyuncu, "Hiç öyle bir şey yok. Hafsanur yakın arkadaşım, çok seviyorum. Maalesef bir erkekle bir kadın yan yana gelince hemen ilişki damgası vurmaya hazır bir milletiz" sözleriyle sitemini dile getirdi. Kerem Bürsinden Hafsanur Sancaktutan açıklaması

 

MALDİVLER'DE AŞK İLANI


Kerem Bürsin, Temmuz 2020-Eylül 2021 arasında yayınlanan 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolü paylaştığı, şimdilerde Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel'le birliktelik yaşamıştı.

Uzun süre "Arkadaşız" açıklamaları ile haklarında çıkan aşk iddialarını yalanlayan oyuncu çift, birlikte çıktıkları Maldivler tatilinde adeta ilişki ilanı şeklinde fotoğraflar paylaşmıştı. Kerem Bürsinden Hafsanur Sancaktutan açıklaması

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap