SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kerem Alışık'tan sürpriz buluşma!

Kerem Alışık'tan sürpriz buluşma!

08 Nisan 2021 Perşembe - 11:24




Usta oyuncular Oktay Kaynarca ile Kerem Alışık önceki gün Bebek Otel’in çıkışında kameralara yakalandı. Gazetecilerle kısa bir röportaj gerçekleştiren ikili, “Yeni proje için mi bir araya geldiniz?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.





ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinin başrol oyuncuları Oktay Kaynarca ile Kerem Alışık geçtiğimiz gün Bebek Otel’in çıkışında kameralara takıldı.

“OKTAY ÇOK GÜZEL KONUŞUR..”
İkilinin acelesi olduğu görülürken, Kerem Alışık arabasının geldiğini söyleyerek röportaj topunu “Oktay çok güzel konuşur” sözleriyle yakın dostu Oktay Kaynarca’ya attı.
Kerem Alışık’ın uzun süredir İstanbul’a zor gidip geldiğini söyleyen Oktay Kaynarca, “Yüzünü göreyim dedim. Beraber yemek yemedik” diye konuştu.

“30 YILLIK ARKADAŞIM..”
İkiliye “Buluşmanın amacı yeni proje mi?” sorusu soruldu. Oktay Kaynarca, “Ne projesi oğlum? Adam benim 30 yıllık arkadaşım” cevabını verdi. Kerem Alışık ise, “Oktay benim dostum, kardeşim” diye konuştu.

“ARKADAŞLARIMIZI GÖRÜYORUZ..”
Geçtiğimiz gün de Mahsun Kırmızıgül ile bir araya gelen Oktay Kaynarca bu buluşmanın hatırlatılması üzerine “Denk geliyoruz, arkadaşlarımızı görüyoruz işte” ifadelerini kullandı.

Gazetecilere poz veren ikili ayrı yönlere doğru ilerlerken Kerem Alışık’ın bir anlık takılması gülüşmelere neden oldu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap