SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kendime yatırım yaptım

Kendime yatırım yaptım

25 Ocak 2021 Pazartesi - 10:02




Oyuncu ve stil danışmanı Ece Sükan, sokağa çıkma yasağında Arnavutköy’de markete giderken görüntülendi.





Ece Sükan, sokağa çıkma yasağında Arnavutköy’de markete giderken görüntülendi. “Kendimi beslemeyi ve geliştirmeyi seviyorum” diyen tasarımcı, “Hayatımda hep bu anlamda kendime yatırım yapmayı seçtim” diye konuştu.

Geçtiğimiz aylarda Kuruçeşme'de görüntülenen Sükan, ayaküstü muhabirlerle sohbet etmişti. Dizi setlerine döneceğini müjdeleyen Ece Sükan, ”Koşturuyorum, görüşmeler var. Dijital işler olabilir. Yıl sonu olduğu için hareketlenmeler var biraz. Pandemide genel olarak evdeyiz, onun haricinde ufak tefek işlerimize dönüyoruz" demişti.

'Sadakatsiz'e övgüler

Ünlü model, yakın arkadaşı Cansu Dere’nin Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Sadakatsiz’ dizisindeki performansıyla ilgili soruları da yanıtlamıştı. Sükan, ”Mükemmel. İzliyorum kaçırdığım zaman tekrarlarına bakıyorum çok çok iyi. Müthiş bir proje oda süper olmuş. Performansı çok etkileyici" diyerek, Dere’ye övgüler yağdırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap