SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kayıp pedagogun yarı çıplak cesedi bulundu

Kayıp pedagogun yarı çıplak cesedi bulundu

20 Nisan 2015 Pazartesi - 16:00




Yakınlarının kayıp olarak aradığı pedagog 40 yaşındaki Erhan Kalenderoğlu'nun, otomobilinin arka koltuğunda yarı çıplak halde cesedi bulundu.





Adana'da Merkez Çukurova İlçesi'nde Rehberlik Araştırma Merkezi'nde pedagog olarak çalışan Erhan Kalenderoğlu, dün akşam saatlerinde, "Kendimi iyi hissetmiyorum, hastaneye gideceğim" diyerek evden ayrıldı, bir daha da dönmedi. Erhan Kalenderoğlu'nun yakınları, hastanelerin acil servislerini ve polis merkezlerine müracaat etmelerine rağmen sonuç alamadı. Sabah saatlerinde yeniden aramaya çıkan yakınları, Kalenderoğlu'nun otomobilini Huzurevleri Mahallesi'nde 80'inci Yıl Bulvarı üzerinde park halinde buldu. Yakınları, camları filmli olan otomobilin arka koltuğunda, Kalenderoğlu'nun vücudunun üst kısmı çıplak halde hareketsiz yattığını görünce camları kırıp kapıyı açtı. Vücudunda morluklar olduğu saptanan Erhan Kalenderoğlu'nun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için, cesedi Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap