SON DAKİKA



Haber > Magazin > Karavandaki yasak aşkı fark etmedi!

Karavandaki yasak aşkı fark etmedi!

27 Eylül 2023 Çarşamba - 11:49




YouTube platformu üzerinden yüzbinlerce takipçi edinen çift bir anda sırra kadem bastı. Aylar sonra konuşan kanalın sahibi ise karavandaki yasak aşkın evliliklerini nasıl bitirdiğini paylaştı.





Sadece birkaç yıl önce Will Watson ve Kristin Batykefer, internetten iz bırakmadan ortadan kaybolana kadar karavanda yaşayan en tanınmış çiftlerden biriydi. Yıllarca beraber karavanda yaşayıp dünyayı gezen çiftin sırra kadem basmasının nedeni belli oldu. Kristin, konuyla ilgili gerçeği bir yıl sonra açıkladı.

KARAVANA GİREN ÜÇÜNCÜ KİŞİ

Karavanlarına yolculuklarına eşlik eden bir kadın aldıklarını belirten Kristin başlarda her şeyin normal ilerlediğini ve beraber hoş vakit geçirdiklerini kaydetti. İlk olarak 2019'da karavanda yaşamaya başladıkları da hatırlatan Kristin, 1992 model 'evleri' ve 2 yaşındaki kızlarıyla yolculuğa çıktıklarını kaydetti. Youtube'da yayınladıkları videolarda adeta örnek bir çift olarak görünen evliliğin perde arkasından ise bir skandal çıktı.

MESAJLARINI YAKALADI

Karavana aldıkları kadın ile eşinin yakınlığından şüphelendiğini belirten Kristin, bir süre sonra ikilinin şüpheli mesajlarını da gördüğünü söyledi ancak harekete geçmekte tereddüt ettiğini de hatırlattı.

Bir süre sonra durumun kesinleştiğini kabul eden ve kocasının kendisini karavandaki kadınla aldattığını anlayan Kristin ayrılmanın en doğru karar olduğunu bildirdi ve 'Eğer çocuğum böyle bir ilişki içinde olsaydı onun adına mutlu olur muydum? Bunu destekler miydim, onun böyle bir ilişkide kalmasını ister miydim? Cevap kesinlikle hayır' dedi.


BOŞANDI: HALA ÜZÜLÜYORUM

Eşiyle boşanmasının ardından şimdilerde eski kocasıyla velayet davası konusunda tartıştığını da belirten Kristin, söz konusu kadınla kocasının hala ilişkiye devam ettiğini ve çocuğunun velayetini onlara vermek istemediğini aktardı.

Kocasının karavana aldıkları kadınla kendisini aldatması sonrası büyük bir üzüntü yaşadığını ve zaman zaman hala ağladığını söyleyen Kristin, 'Ona eski hayatımın ölümü gibi bakmayı seviyorum' dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap