SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Kamera arkası' iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması!

'Kamera arkası' iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması!

18 Haziran 2023 Pazar - 12:56




İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram hesabından uzun süredir stlistliğini yapan Elizabeth Saltzman'ın doğum gününü kutlamak için peş peşe fotoğraflar paylaştı. Kırmızı halı öncesi çekilen iç çamaşırlı bir karesini de yayınlayan 50 yaşındaki Hollywood yıldızı, stilistinin yeteneğine atıfta bulundu.





'Iron Man' (Demir Adam), 'Great Expectations' (Büyük Umutlar) ve 'Contagion' (Salgın) gibi yapımlarda rol alan Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow, uzun süredir stilistliğini yapan Elizabeth Saltzman'ın doğum gününü kutlamak için 8.3 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından bir dizi fotoğraf paylaştı.

Önce Saltzman ile çekilen bir fotoğrafını yayınlayan ünlü isim, "Bu efsane, çılgın deha Elizabeth'e mutlu yıllar!" diye yazdı.

  Kamera arkası iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması

 

'KAMERA ARKASI' POZU


Ardından kırmızı halıda beyaz bir elbiseyle çekilen karesini paylaşan aktris, sadece sütyen ile korse giymiş bir şekilde selfie yaptığı 'kamera arkası' fotoğrafına da yer verdi.

  Kamera arkası iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması

 

Bu pozlarla stilistinin yeteneğine atıfta bulunan Paltrow, şu ifadeleri kullandı:

Sensiz hiçbir kırmızı halıya adım atamam.


  Kamera arkası iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması

 

ESKİ SEVGİLİLERİYLE İLGİLİ MÜSTEHCEN DETAYLARI PAYLAŞTI

Öte yandan 50 yaşındaki Gwyneth, geçtiğimiz ay katıldığı bir programda eski sevgilileri Ben Affleck ve Brad Pitt hakkında müstehcen ayrıntılar paylaşmıştı.

 


Kamera arkası iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması

 

Ünlü isim, aşk yaşadıkları dönemde her iki aktörün de 'iyi öpüştüklerini' söyledikten sonra; sunucu Alexandra Cooper cinsellik konusunda hangisinin daha iyi olduğunu sormuştu. "Buna cevap vermek gerçekten zor" diyen oyuncu; şu ifadeleri kullanmıştı:

Brad ile aramızda büyük bir kimya vardı. 'Hayatımın aşkı' diyeceğiniz türden bir ilişkiydi. Ama Ben, teknik olarak gerçekten mükemmeldi. Kızım Apple'ın şu an bunları dinlediğine inanamıyorum!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap