SON DAKİKA



Haber > Magazin > İvana Sert: Timsah ve kanguru eti bile yedim!

İvana Sert: Timsah ve kanguru eti bile yedim!

05 Mart 2024 Salı - 10:26




Aralık 2021'dde Maldivler'de dünyaevine girdiü, Sezer Dermenci ve oğlu Kayon Ateş ile Sri Lanka tatilinde unutulmaz anlar yaşayan modacı İvana Sert, ada ülkesinin baharatlı mutfağının kendisine uymadığını söyledi.





Turizmci eşi Sezer Dermenci ile önceki gün bir davete katılan İvana Sert, yıllar geçse de güzelliğini ve formunu korumayı başarıyor. 44 yaşındaki modacı, "Bol spor yapıyorum, sağlıklı besleniyorum ve tatlıdan uzak duruyorum. Bakımlı kadınım. Zaten hayat tarzım sağlıklı beslenmek. Bu benim için önemli" dedi.

"DOĞASI HARİKAYDI"

Eşi ve ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kayon Ateş ile Sri Lanka tatilinden dönen ünlü isim, "Sri Lanka harikaydı, inanılmaz bir yer. Doğası ve insanlarının yaşam tarzı beni büyüledi. Yeni destinasyonlar keşfetmek beni mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

"TROPİKAL SEBZELER İLGİNÇTİ"

İvana Sert, Sri Lanka mutfağının baharatlı yapısının kendisine uymadığını belirterek, "Ege mutfağına alışkın olduğumuz için Sri Lanka yemekleri bizim için biraz ağır gelebilir. Ancak tropikal sebzeler ve meyvelerle tanışmak ilginçti" şeklinde konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap