SON DAKİKA



Haber > Magazin > İtalyan oyuncu Michele Morrone deprem bölgesinde

İtalyan oyuncu Michele Morrone deprem bölgesinde

18 Mart 2023 Cumartesi - 17:11




Türkiye'yi yasa boğan depremler sonrası afet bölgesine giden birçok dünya yıldızı oldu. Bu isimlere Michele Morrone de katıldı. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Moara Sorio ile İstanbul'a gelen dünyaca ünlü İtalyan oyuncu, Hatay'da depremzedeleri ziyaret etti.





Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde 6 Şubat'ta meydana gelen depremler 11 ilde etkili oldu. Deprem felaketinden en çok etkilenen şehirlerin başında Hatay yer aldı.

'365 Gün' filminde hayat verdiği 'Massimo Torricelli' rolüyle dünyada geniş bir hayran kitlesi edinen ve sık sık Türkiye'yi ziyaret eden Michele Morrone, geçtiğimiz günlerde günlerde sevgilisi Moara Sorio ile İstanbul'a gelmişti. İtalyan oyuncu, deprem bölgesine gitti.

7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde en ağır hasarı alan Hatay'da çadırkenti ziyaret eden Morrone, Instagram hesabından art arda bu anları paylaştı.
Depremden kısa süre sonra '#helpturkey' etiketiyle yardım çağrısında bulunan 32 yaşındaki oyuncu, Hatay'da depremzedelerle yakından ilgilendi. Ünlü isim, çocuklarla oyunlar oynayıp, boyama yaptı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap