SON DAKİKA



Haber > Magazin > İşte Pucca'nın yeni kitabı

İşte Pucca'nın yeni kitabı

17 Şubat 2015 Salı - 11:49




Pucca takipçilerine müjdesini sosyal medya hesabından verdi





Bloggerlıktan yazarlığa geçiş yapan sosyal medyanın en çok sevilen yazarlarından biri olan PUCCA yeni kitabını bitirdiği haberini İnstagram hesabından takipçilerine duyurdu.
Yazıları oldukça sevilen Pucca'nın 'Şimdi biz neyiz?' (O Adam Buraya Gelecek) isimli kitabı da oldukça merak konusu.
Sahip olduğu blog sayfasıyla ünlenen Pucca'nın ilk kitabı "Küçük Aptalın Büyük Dünyası" belkide yazarının bile hayal etmediği kadar sevildi. Ve Pucca isimli Selen Işık bir anda gündemin en merak edilen ismi haline geldi. İlk başlarda Selen "Pucca" nickname'i ile yüzünü sakladı. Belkide yazılarındaki doğallığın en büyük sebebi de gerçek kimliğini saklamanın vermiş olduğu rahatlıktı. Selen olarak İlk canlı yayına Okan Bayülgen'in programında çıktı ve samimiyetiyle yine gönüllerde taht kurmayı başardı.

Kitaplarında aşka dair düşüncelerini ve nasıl bir aşk istediğine değinen Pucca aynı zamanda kitabında birçok anısına da yer veriyor. Mizahi anlatımı ve açık sözlülüğü ile dikkat çeken Pucca Günlük kitapları sıkılmadan okuyabileceğiniz romantik bir okadar da komik bir dizi.
Pucca Günlük serisinin 5. kitabı "Şimdi Biz Neyiz?" son duyumlara göre 19 Şubat 2015'te raflarda yerini bulacak. Pucca çıkacak yeni kitabının kapağını takipçileriyle paylaştı.
İşte Pucca'nın 'O Adam Buraya Gelecek' isimli kitabının kapağı:

 

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap