SON DAKİKA



Haber > Magazin > İşte Benim Stilim büyük finalde kimler yarışacak?

İşte Benim Stilim büyük finalde kimler yarışacak?

29 Mart 2015 Pazar - 10:29




TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasına sona gelindi. Final haftası öne alınan yarışma 3 Nisan Cuma akşamı büyük final gecesiyle ekr





İşte Benim Stilim’de 27 Mart Cuma akşamı yayınlanan eleme gecesinde ise iki isim elenerek veda etti. Büyük finale bir hafta kala elenen isimler sivri dili ile ön plana çıkan 19 yaşındaki yarışmacı Nihal Candan ve Gülay Hançer oldu. İşte Benim Stilim’de bu akşam iki yarışmacı büyük ödüle ve hayallerine veda etti.

İşte Benim Stilim Eleme Gecesi’nde; İvana Sert sergilediği “Makeup Backstage Pop Dans” dansıyla geceye renk kattı.

İşte Benim Stilim’in bu hafta yapılacak eleme gecesinin konuk jüri üyesi; Yılmaz Morgül’dü. Morgül de seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları ile izleyenlere müzik ziyafeti yaşattı. Gecenin sonunda ise elenen ilk isim Nazlı Hamarat ile elemeye kalan Gülnihal Candan oldu.

Jürinin kararı Gülnihal’den yana oldu. Genç yarışmacı büyük ödül 100 bin TL’ye büyük finale bir hafta kala veda etmek zorunda kaldı. Gülnihal Candan’ın ardından jürinin en az puanı verdiği ikinci isim Gülay Hançer de jürinin karşısındaki yerini aldı. Diğer yarışmacıların tercihi ise değişmedi ve Nazlı Hamarat bir kez daha jürinin karşısında yarışmadaki kaderini belirleyecek kararı beklemek için Gülay Hançer’le yan yana geldi.

Jürinin kalmasından yana oy kullandığı yarışmacının ismi ise değişmedi ve Nazlı Hamarat finale adını yazdırmaya hak kazanan isim oldu. Yarışmadan elendikten sonra jürinin isteği ile tekrar dönen Gülay Hançer ikinci defa yarışmadan ayrılan isim oldu.


İŞTE BENİM STİLİM BÜYÜK FİNALE KİMLER KALDI?

Production House imzalı, sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği, jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in oturduğu sevilen yarışma programında bu akşam son 2 yarışmacı elendi. Önümüzdeki hafta final yapacak programda bu akşam Nihal Candan ve Gülay Hançer veda etti. İlbige Uzun, Zeynep Öztürk, Nazlı Hamarat, Emel Özkızıltaş ve Çiğdem Çelik ise final haftasına kaldı. İşte Benim Stilim Final haftası ile önümüzdeki hafta TV8′de

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap