SON DAKİKA



Haber > Magazin > IŞID'e mi katılayım!

IŞID'e mi katılayım!

22 Ekim 2015 Perşembe - 14:43




Çaresiz baba 3 çocuğuna bakabilmek için gitmediği yer kalmadı son çare olarak organlarını satışa çıkardığını söyleyen Kadir Kazancı, “Ömrüm boyunca ka





EMEKLİNİN HALİ

Kredi borçları nedeniyle emekli maaşına haciz gelen Kadir Kazancı biri epilepsi hastası 2 çocuğuna bakamaz duruma geldi. Gitmediği kurum kalmayan çaresiz baba Kadir Kazancı, gıda için yalvardı onu bile vermediler. Maddi zorluklar içinde yaşam savaşı veren talihsiz baba valiliğe gidip ‘Ne yapayım IŞID’e mi katılayım deyince özel kalem müdürü ise ‘Kendini kurtar da ne yaparsan yap’ cevabıyla valilik kapı duvar oldu.

ÇARESİZİM

“Ömrüm boyunca ben bir karınca fare öldürmedim. Ben çocuklarım için bunu yapmak zorundayım. Üç aylık kiram var, elden paralar aldım. Evime ekmek alamıyorum gıda yardımına ihtiyacım var. Bankalar icraya verdi avukatlar durmadan beni arıyorlar bugün yarın dayanırlar kapıma. Ne yapayım IŞID’e mi karışayım. Son çare olarak organlarımı satmak” diye konuştu.

Fatih İSAK


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap