SON DAKİKA



Haber > Magazin > İrem Derici aşk tazeledi

İrem Derici aşk tazeledi

08 Ocak 2024 Pazartesi - 14:37




Son zamanlarda aşk hayatını hızlı giden İrem Derici, geçtiğimiz günlerde Gökhan Fırat ile yeni bir aşka yelken açtığını açıklamıştı. Bir süredir ilişki yaşayan çift, geçtiğimiz günlerde Paris'e gitti. İrem Derici, sevgilisiyle eğlendiği anları sosyal medya hesabında paylaştı.





Kısa süredir aşk yaşadığı Gökhan Fırat'la Paris gezisi fotoğraflarını paylaşan İrem Derici, aşk tazeledi.
Yönetmen ve Fotoğrafçı Gökhan Fırat ile kısa süre yeni bir aşka yelken açan İrem Derici, ilişkilerinin başladığını sosyal medya yorumları ile belli etmişti.
Gökhan Fırat, Derici'nin bir gönderisine kalp emojisiyle yorum yapmıştı. Derici de Fırat'a sarılma emojisiyle karşılık vermişti. Takipçileri, İrem Derici'ye; "Manitan mı?", "Yeni enişte mi?" ve "Adamın bir tane bile fotoğrafını bulamadım, gizemli enişte" gibi yorumlarda bulunmuştu.

DOLU DİZGİN AŞK! 




Birkaç gün önce sevgilisi ile Paris turu yapan İrem Derici, keyifli anları fotoğraflayıp sosyal medya hesabından paylaştı.
Her bir paylaşıma sevgilisini etiketlemeyi unutmayan İrem Derici, 'Sonsuza kadar' yorumuyla sevgilisini paylaştı.
Paris'in aşk köprüsü olarak bilinen 'Aşk kilitleri' sembol haline gelmiş ve yüzlerce yıldır aşıklar tarafından asılıyor. İrem Derici ve Gökhan Fırat'ta romantik gezilerinde asma kilit asarak aşklarını ölümsüzleştirdiler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap