SON DAKİKA



Haber > Magazin > İnternetten Giyim Alışverişi Yaparken Nelere Dikka

İnternetten Giyim Alışverişi Yaparken Nelere Dikka

15 Aralık 2015 Salı - 16:10




Online Alışveriş çılgınlığı ülkemizde her geçen gün artmakta. Online alışverişin en önemli kolu ise giyim oldu. Önemli olan ise internetten elbise, bl





Alışverişle birlikte kendinizi daha mutlu hissediyor ve oturduğunuz yerden alışveriş yapmanın zevkini yaşamak istiyorsanız; bir takım noktaları gözden geçirmeniz gerekiyor. İnternetten alışveriş yapmak her ne kadar güvenli olsa da, alışveriş yapacağınız site ile ilgili geniş çaplı araştırma yaparak beğendiğiniz parçaları almaya özen göstermelisiniz.

Evden alışveriş yaparken o an para harcamadığınız için size bedavaymış gibi gelen ürünler daha sonra kredi kartınızdaki borçların artmasına neden olur. Özelliklede giyim üzerine yapılan alışverişlerde kendimize sormamız gereken ilk soru; bu ürüne ihtiyacım var mı sorusu olmalıdır. İhtiyacınız olmayan her ürünü sepetinize attığınızda ortaya çıkan rakam korkunç boyutlara ulaşabilir. Özelliklede giyim konusunda önce dolabınıza göz gezdirerek ihtiyaçlarınıza yönelmeniz alışverişi daha verimli hale getirecektir.

İnternetten giyim alışverişi sırasında yapılan en büyük hata; ucuz ama çok ürün almaktır. Tüketiciler ürünün çoğu zaman kalitesine değil, tutarına bakarak yanlış alışveriş mantığı sergiler. Bu olumsuz tutumun önüne geçmek için; çok beğendiğiniz bir ürüne iyi bir yatırım yapmalısınız. İnternet alışverişinde tek parça alarak tatmin olmayabilirsiniz, fakat bu verimli alışverişden aldığınız parçayı severek giyecek olmanız alışverişin sonunda karlı çıktığınızı gösterir.

İnternetten alışveriş yaparken tek bir sitede takılı kalmayın. Mümkün olduğu kadar çok siteyi gezerek fiyat araştırması yapın. Beğendiğiniz bir ürünü değişik sitelerde farklı fiyatlara bulabilirsiniz. Özelliklede giyim konusunda fiyatlar sitelere göre farklılık göstermektedir.

Alışveriş yapma mantığı ile giyim sitelerinin başına oturmayın. Bu şekilde yapılan bir alışveriş sonunda yanlış ürünler edinerek sonradan hiç kullanmayacağınız bir sürü kıyafete sahip olabilirsiniz. Bu tutumun önüne geçmek pek mümkün görünmese de; en azından aklınızda yer edinmiş kıyafet aramaları yaparak karşınıza çıkacak olan kıyafetler arasından seçim yapın.


İnternet alışverişi esnasında; siteyi araştırın ve bütçenizi kontrol ettikten sonra ihtiyacınız olan ürünler doğrultusunda giyim alışverişi yapın. Bu şekilde sergileyeceğiniz doğru alışveriş tutumu giyim ihtiyaçlarınızı doğru şekilde kapatmanızı sağlayacaktır.

Ayrıca internetten elbise, triko, hırka, pantolon ve çok daha fazla kışlık bayan modası ürününü Sateen.com’da bulabilmeniz mümkün…

online alışveriş sateen

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap