SON DAKİKA



Haber > Magazin > ''İnek gibi böğürenlere sesleniyorum!''

''İnek gibi böğürenlere sesleniyorum!''

08 Ağustos 2021 Pazar - 16:46




Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle yollarını ayırdıktan sonra TRT 1’in yapımı Barbaroslar dizisiyle anlaşan Pelin Akil, kadın cinayetleri hakkında sert bir açıklama yaptı.





2016 yılında Anıl Altan’la dünya evine giren Pelin Akil, 2019 yılında ikiz kız çocukları Lina ve Alin’i dünyaya getirmişti. TRT 1’in iddialı yapımı Barbaroslar dizisinde rol almaya hazırlanan başarılı oyuncu,  Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kadın cinayetleri hakkında bir açıklama yaptı.

Pelin Akil'den sert açıklama! ''İnek gibi böğürenlere sesleniyorum!''

''OĞLUNUZA SAHİP ÇIKIN!''

Kadın cinayetleri konusunda tepkisini ''kızlarınıza sahip çıkın'' zihniyetiyle dile getirenlere ikiz kız annesi olan Pelin Akil, “Oğlunuza sahip çıkın oğlunuza” diyerek karşılık verdi.

PELİN AKİL'DEN KADIN CİNAYETLERİ PAYLAŞMI

Yetenekli Oyuncu Pelin Akil'den kadın cinayetlerine ilişkin çok konuşulan paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Kızlarınıza sahip çıkın diyen bir kesim var bu ülkede. Oğlunuza sahip çıkın oğlunuza! Siz hiç dört yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz eden 40 yaşında bir kadın gördünüz mü? Ya da boşanmak istiyor diye yol ortasında gırtlağı kesilen bir adam. Nişan attı diye yüzüne kezzap fırlatılan bir adam gördünüz mü? Duygularına karşılık vermiyor diye defalarca bıçaklanan bir erkek gördünüz mü?


İNEK GİBİ BÖĞÜRENLERE SESLENİYORUM

 Önce tecavüz edilip sonra dağda yakılan bir adam gördünüz mü? Sevgilisini terk etti diye pompalıyla vurulan bir adam gördünüz mü? Kızlar tarafından tecavüz edilip plazanın 25. katından aşağı atılan bir erkek gördünüz mü? Her gece içip içip kocasını döven bir kadın gördünüz mü? Para için kocasını pazarlayan bir kadın gördünüz mü? İnek gibi böğürenlere sesleniyorum. Oğullarınızı düzgün yetiştirin ve oğullarınıza sahip çıkın. Ahlak yoksunu erkekleri evlenir düzelir dediğiniz kızlar çekiyor. Sizin veremediğiniz ahlak, vicdan, saygı öğretileri sonradan aşılanmıyor..."

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil, 17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi Makedon göçmeni babası ise Boşnak'tır. İstanbul Üniversitesi Müzikal bölümünde iki yıl boyunca eğitim alan Pelin Akil ardından eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır.

Televizyon ekranlarında 2011 yılında yayımlanmaya başlayan ve 4 sezon süren Arka sıradakiler dizisinde canlandırdığı Zehra karakteri ile adım atmıştır. Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile 2016 yılında evlenen Pelin Akil’in 2 çocuğu bulunmaktadır.

Marika'nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo, Sersefil-Korkuyorum sevgilim ve Rent Müzikali gibi birçok tiyatro ve Aile İşi, Ne Münasebet, Aşktan Kaçılmaz, Kızıl Elma, İnadına Yaşamak, Osmanlı Tokadı, Suskunlar, Seksenler ve Kurt Kanunu gibi dizilerde roller almıştır. Pelin Akil, 1.72 metre boyunda, 56 kilo ve Koç burcudur.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap