SON DAKİKA



Haber > Magazin > İnci Taneleri dizisinde büyük gerçek ortaya çıktı

İnci Taneleri dizisinde büyük gerçek ortaya çıktı

09 Şubat 2024 Cuma - 12:51




Kanal D ekranlarının yeni ve güçlü projesi İnci Taneleri 3. Bölüm yine tek solukta izlenirken sürpriz detaylar ortaya çıktı.





Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güvenç Kıraç ve Yasemin Baştan gibi başarılı isimleri bir araya getiren İnci Taneleri dizisinin yeni bölümü yine herkesi ekran başına kilitlemeyi başardı.

İnci Taneleri Azem Yücedağ ve Dilber sahneleri ilgiyle takip edilirken iddialı dizi kısa sürede Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmayı da başardı.
İlk bölümü milyonlar tarafından izlenilen İnci Taneleri dizisinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya başlarken merak edilen detaylar da tek tek ortaya çıkmaya başladı.
Azem, ders verdiği eve karşı söylediği yalan yüzünden Dilber'in diline düşüyor. Yaşamak için, Azem yerine başka biri olmak onunda hoşuna gitmese de bu yalanı sürdürmek zorundadır.

Azem ile Dilber tarafında da kaos bitmek bilmez. Çıkan kavgada Azem'in en yakın arkadaşı Kasım yaralanıyor. Bu sırada Azem, karakolda kendisini umutlandıran bir durum ile karşı karşıya kalıyor.

Dilber pavyon sahneleri İnci Taneleri dizisine damga vurmaya devam ederken herkesin merak ettiği sorunun yanıtı nihayet yanıt bulmaya başladı.

Herkes Azem karakterinin kızını merak etmeye devam ederken önümüzdeki bölümlerde büyük bir sürpriz İnci Taneleri hayranlarını bekliyor gibi duruyor.

“Dilber Azem’in kızı mı?” soruları yanıtını ararken İnci Taneleri dizisinde işlerin iyice karışacağı da tahmin edilenler arasında.

İnci Taneleri 4. Bölüm Perşembe akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

İNCİ TANELERİ OYUNCU KADROSU

  • Yılmaz Erdoğan – Azem Yücedağ
  • Hazar Ergüçlü – Dilber
  • Selma Ergeç – Piraye
  • Kubilay Aka – Cihan
  • Güven Kıraç – Kasım
  • Yasemin Baştan – Nergis
     
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap