SON DAKİKA



Haber > Magazin > İnce kalmasının sırrını verdi

İnce kalmasının sırrını verdi

15 Eylül 2023 Cuma - 11:57




Sık sık kıvrımlarını sergileyen Salma Hayek son olarak "Benim için egzersiz yapmak zor" dedi ve zayıf kalmasının sırrını verdi.





Son dönemde adından sıkça söz ettiren Hollywood yıldızı Salma Hayek, bikinili pozlarıyla sık sık gündeme geliyor.

57 yaşında olmasına rağmen fit görünen fiziğiyle dikkat çeken Salma Hayek, nasıl bu kadar zayıf kaldığını ve bunun yorucu egzersizlerin yardımıyla olmadığını açıkladı.

Hayek, görünümünü meditasyona borçlu olduğunu iddia ederek "Gerçekten öyle olduğuna inanıyorum. İnsanlar bunun egzersiz olduğunu söylüyor. Ben bunun meditasyon olduğunu düşünüyorum" dedi.

"Kendi yolunuzu bulmalısınız"

"Kendi yolunuzu bulmalısınız. Benim için egzersiz yapmak zor" itirafında bulunan güzel oyuncu şunları söyledi: "Bunu yapacak disipline sahip olmak gerçekten çok zor. Ama meditasyon benim için çocuk oyuncağı, çünkü bu benim kendi formum."


Salma Hayek
Salma Hayek

Ayrıca Hayek genç görünmesini sağlayan alışılmadık bir içerikten de bahsetti. Hayek, Meksika'da yanık mağdurları için kullanılan bir maddeden bahsederek "Onu kullanıyorum çünkü cildi tamamen yeniliyor" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap