SON DAKİKA



Haber > Magazin > İlginç evlilik teklifi

İlginç evlilik teklifi

04 Ekim 2016 Salı - 17:46




Tofaş otomobil tutkunu genç sevdiği kıza evlilik teklifi yaparken aynı markaya ait araçlara güzel bir sürpriz hazırlayarak evliliğine ikna etti.





Denizli'de, Tofaş otomobil tutkunu 26 yaşındaki Şeref Cavlak, arkadaşlarına ait aynı marka araçları bir araya getirdi. Aaçların ön kaputlarına yazdığı 'Benimle evlenir misin' yazılarıyla kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifi yapan Cavlak, 'evet' yanıtını almayı başardı.

TOFAŞLARI TOPLAYIP 'BENİMLE EVLENİR MİSİN' YAZDIRDI

Çardak'daki Sodaş Sodyum Fabrikası'nda işçi olarak çalışan Şeref Cavlak, bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Mesure Doğanay'a ilginç bir yöntemle evlilik teklifinde bulundu. Tofaş marka otomobillerin tutkunu olan Cavlak, teklif için arkadaşlarına ait aynı marka araçları gece Teleferik otoparkında topladı.

11 ayrı otomobilin ön kaputlarına 'benimle evlenir misin' yazısının harflerini yapıştıran Cavlak, ardından kız arkadaşı Mesure Doğanay'ı çağırdı. Kız arkadaşına yazı eşliğinde evlilik teklifini yapan Cavlak, Doğanay'dan "Evet" cevabını aldıktan sonra yüzüğünü verip, müzik eşliğinde ilk dansı yaptı.

Arkadaşları, genç çifti alkış yağmuruna tuttu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap