SON DAKİKA



Haber > Magazin > İki ay önce doğum yaptığına kimse inanmadı! 'Gerçekten dördüncü kez anne oldun mu?'

İki ay önce doğum yaptığına kimse inanmadı! 'Gerçekten dördüncü kez anne oldun mu?'

27 Nisan 2023 Perşembe - 16:37




Meslektaşı Ryan Reynolds ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Blake Lively, iki ay önce dördüncü çocuğunu kucağına almıştı. Doğum kilolarından hızlı bir şekilde kurtulan ünlü isim, kısa bir süre önce anne olmasına rağmen davetlerde boy göstermeye başladı. Aktrisin son halini görenler, aylar önce doğum yaptığına inanamadı.





'Gossip Girl' (Dedikoducu Kız) dizisinde canlandırdığı 'Serena' karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu Blake Lively, 2012 yılında ünlü aktör Ryan Reynolds ile nikah masasına oturmuştu. James, Inez ve Betty adında üç kızları bulunan çiftten 35 yaşındaki Lively; geçtiğimiz sene Eylül ayında New York'ta düzenlenen Forbes Kadınlar Zirvesi'ne büyümeye başlayan karnıyla katılarak, dördüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu.

Hamileliğiyle ilgili daha önce bir açıklama veya paylaşım yapmayan güzel oyuncunun parıltılı, mini elbisesinden görünen karnı, hayranlarını şoke etmişti.

SİTEM EDEREK PAYLAŞTI

Ünlü isim, o zamana kadar sır gibi sakladığı hamileliğini açıklamasının ardından, Instagram hesabından hamilelik sürecinde çekilen pozlarını yayınlayarak; sitem dolu bir yazı paylaşmıştı. Blake, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan Instagram gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

İşte gerçek hayatta çekilen hamilelik fotoğraflarım. Böylece evimin önünde görüntü almak için bekleyen 11 kişi beni rahat bırakabilir. Beni ve çocuklarımı korkutuyorsunuz. Tüm sevgi, saygı ve çocukların fotoğraflarını paylaşan hesapları takip etmeyi bırakmaya devam ettiğiniz için teşekkür ederim. Onlara karşı güçlüsünüz. Ve 'çocukların fotoğraflarını paylaşmama politikası' olan medya kuruluşlarına da teşekkürler, hepiniz fark yaratıyorsunuz. Sevgiler.


Ünlü çift, 12 Şubat'ta ise henüz adını ve cinsiyetini açıklamadıkları dördüncü çocuklarını kucaklarına almıştı.

DAVETLERE GERİ DÖNDÜ

Blake Lively, son olarak çok kısa bir süre önce anne olmasına rağmen kırmızı halılara ve davetlere geri dönmesiyle adından söz ettirdi. 35 yaşındaki aktris, geçtiğimiz gün Barnard College tarafından her yıl New York’ta düzenlenen galaya katıldı.
Geceye Carolina Herrera marka, çiçek desenleriyle süslü, omuzları açık bir midi elbiseyle katlan Blake Lively Sergio Hudson imzalı pembe, turuncu ve sarı renklerin bir arada kullanıldığı trençkotuyla da tüm bakışları üzerinde topladı.
Tarzını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü isim, 54 yaşındaki yönetmen Shawn Levy, kızları Sophie ve Tess Levy ve eşi Serena Levy ile birlikte poz verdi.
 

"SİZİNLE KUTLAMA YAPMAYI SEVDİM"

Dört çocuk annesi oyuncu, fotoğrafın altına şaka yollu; "İşte benim yeni ailem" mesajını da yazdı ve şu ifadeleri kullandı:


Sizinle kutlama yapmayı sevdim ama daha çok neon ve topuklu ayakkabı giymek için bahanem olmasını sevdim.
 

Takipçileri, Blake'e; "Tamam ama gerçekten dördüncü kez anne oldun mu?", "Hiç doğum yapmış gibi görünmüyorsun!" ve "Elbisen mükemmel" gibi yorumlar yağdırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap