SON DAKİKA



Haber > Magazin > İhanetle biten büyük aşk!

İhanetle biten büyük aşk!

28 Nisan 2023 Cuma - 11:58




Ünlü sunucu Melanie Sykes, 90'lı yıllarda şarkıcı Matt Goss ile tüm dünyanın gözü önünde yaşadığı aşkla bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Sevgilisinin kendisine ihanet ettiğini gelen telefon faturası ile öğrenen Sykes, o anda yaşadıklarıyla ilgili içini döktü.





İngiliz televizyon ve radyo sunucusu Melanie Sykes (52) ile İngiliz şarkıcı, müzisyen ve söz yazarı Matt Goss (54), 1992 yılında aşk yaşamaya başlamış; 1997'de ise Goss'un sadakatsizliği nedeniyle ayrılmıştı. Sykes, o dönem tüm dünyanın gözü önünde şarkıcı sevgilisiyle yaşadığı çalkantılı aşkı, yeni otobiyografisi 'Illuminated Autism & All The Things I've left Unsaid'de detaylandırdı.

DailyMail'de yer alan habere göre; 20'li yaşlarının başlarında ilişkilerine başlayan ünlü isimler, aslında o dönemde bile farklı beklentilere sahipti. Sykes, bunu; "Gülmek, spontane cinsellik yaşamak ve özgür olmak istiyordum, ama hayatlarımız böyle değildi. Matt kariyerine odaklanmıştı ve ben sadece eğlenceli bir ilişki yaşamak istiyordum" sözleriyle anlattı.

TELEFON FATURASINDAKİ FARKLI NUMARALARI FARK ETTİ

Greater Manchester'daki sunucu, kariyerinin zirvesindeyken şarkıcı ile birlikte İngiltere'den, ABD'ye taşındı. Ancak Melanie'nin, Matt'in kendisini aldatmasını öğrenmesiyle peri masalı bir anda sonra erdi.

"YILLARDIR BENİ ALDATTIĞINA İNANAMADIM"


Goss'un telefon faturasında farklı numaralar fark eden Sykes, başka bir kadının Matt'in kız arkadaşı olduğunu iddia etmesiyle sevgilisinin ihanetini öğrendiği o yürek burkan anı şöyle anlattı:

Şaşkına dönmüştüm, yıkılmıştım ve tamamen bunalmıştım. Beni sürekli kıskandığı için onun adına o kadar endişeliydim ki, aslında yıllardır beni aldatıyor olduğuna inanamadım. O an banyoya gittim ve kustum.

O yıllarda Matt'in affedilmek için Melanie'ye evlenme teklif ettiği bile söylenmişti, ama bu iddia doğru olsa bile; söz konusu teklif aralarındaki hasarı onarmaya yetmemişti. Ancak ikili, ihanet skandalının ardından ayrılmalarına rağmen yakın arkadaş olarak kalmayı başardı.

"BU SENİN İÇİN MELANIE"

Hatta Goss, 2017'de verdiği bir konser sırasında dinleyicilerle konuşurken; Sykes'ı 'ilk gerçek aşkı' olarak nitelendirdi. Eski sevgilisine bir e şarkı ithaf eden ünlü isim, şöyle konuştu:


İlişkimiz yürümedi. İkimiz de hayatımıza devam ettik ve başka aşklar yaşadık; ama hep en iyi arkadaş olarak kaldık. Bu senin için Melanie...

İKİ KEZ EVLENDİ

Sunucu, ihanetle biten ilişkisinin ardından İngiliz oyuncu Daniel Caltagirone 2001 yılında evlendi. 2009'da yollarını ayıran çiftin, Roman ve Valentino Luca adını verdikleri iki çocukları oldu. Sykes, daha sonra 2013-2016 yılları arasında Jack Cockings ile evli kaldı. Melanie, son olarak kendisinden 25 yaş küçük Riccardo Simionata adında bir İtalyan gondolcu ile aşk yaşadı, ancak ikili geçtiğimiz sene eylül ayında ayrılık kararı aldı.

Hiç evlenmeyen ve çocuk sahibi olmayan Matt Goss ise 2021 yılından beri Chantal Brown ile aşk yaşıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap