SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hız kesmeyen geceler

Hız kesmeyen geceler

02 Haziran 2014 Pazartesi - 12:14




İstanbul’da önceki gün Gezi Park eylemelerinin birinci yılı nedeni ile gerginlik tavan yaparken, gece kulüpleri ise bundan etkilenmedi, aksine eğlence





İstanbul gecelerinde ünlü sanatçı Yıldız Tilbe sahne aldığı mekanda tıklım tıklım bir program yaptı. ‘Şivesi Sensin Aşkın’ isimli yeni albümünü geçtiğimiz haftalarda piyasaya çıkaran sanatçı, yaklaşık 500 kişinin doldurduğu mekanda yeni albümünün şarkılarını da söyledi. Tilbe sahnede çarpıcı açıklamalar da yaparak, “Bana her türlü tokat atan hiç kimseyi unutmadım. İlk onları unutmak isterdim” dedi. Bir başka mekanda ise Özcan Deniz özel programıyla konuklarını ağırladı. Deniz hayranlarının gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle mekanda masalar kapılara kadar taştı. Programında “Bu gece sizleri iyice efkarlandıracağım, bunu garanti ediyorum” diyen Özcan Deniz, ‘Sana Dön Desem’ isimli şarkısını yoğun alkış altında seslendirdi. Demet Akalın ise önceki gece bir mekanda 550 kişiyi ağırladı. Akalın’a mekanda bulunan herkesin saatlerce hiç oturmadan ayakta eşlik etti. Aynı gecede Nişantaşı esnafı kepenk kapattı. Nişantaşı'nın Atiye sokağın'da bulunan bar ve kafeler olaylar nedeni ile erken saatte mekanlarını kapattılar. Mekanlarda çalışanlar hariç hiç bir müşteri olmaması dikkat çekti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap