SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hırsızı valinin koruması yakalattı

Hırsızı valinin koruması yakalattı

12 Temmuz 2016 Salı - 14:11




Antalya'da durakta park halindeki taksiyi çalıp kaçmaya çalışan Serkan Gökdemir, Vali Münir Karaloğlu'nun koruması yakalattı.





 Antalya'da durakta park halindeki taksiyi çalıp kaçmaya çalışan Serkan Gökdemir, Vali Münir Karaloğlu'nun koruması ve taksi sürücülerinin işbirliğiyle yakalandı.

Polisi alarma geçiren olay, Muratpaşa İlçesi Atatürk Parkı'nda meydana geldi. Saat 10.00 sıralarında durakta anahtarı üzerinde olan 07 T 0374 plakalı taksiye binen Serkan Gökdemir, aracı çalıştırıp uzaklaşmak istedi. Şoför olarak çalıştığı taksinin çalındığını gören Koray Karagöz, meslektaşlarıyla birlikte aracın peşine düştü. Bu sırada ticari taksi şoförlerinden biri, durağa çok yakın mesafedeki Valilik önündeki korumaya durumu bildirip yardım istedi.

Vali korumasının telsiz anonsu üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ticari taksiyle bir süre kaçmaya çalışan şüpheli, Selekler Çarşısı önündeki yolda polis tarafından durdurulup gözaltına alındı. Serkan Gökdemir, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Aracına kavuşan Koray Karagöz, olayın şokunu atlatamadığını belirerek, "Araç durakta park halindeydi. Hırsızın binmesiyle hareket etmesi bir oldu. Daha sonra ise yakaladık" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap