SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hayat Bilgisi'nin ''Pikaçu Kerem''i Türkiye'yi terk etti

Hayat Bilgisi'nin ''Pikaçu Kerem''i Türkiye'yi terk etti

05 Nisan 2021 Pazartesi - 11:41




Bir döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi dizisinde ''Pikaçu Kerem'' rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı, Londra'ya yerleşti.





2003 yılında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisinde Perran Kutman'ın canlandırdığı Afet Güçverir'in kardeşi Pikaçu Kerem rolünü oynayan ve rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı, yıllar sonra yeniden gündem oldu. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu, yurt dışına taşınma kararı aldı.

20 ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİYOR

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, yaklaşık dört aydır genç yeteneklere online tiyatro eğitimi veren oyuncunun, Türkiye ve İngiltere'den yirmi öğrencisi var. İşleri nedeniyle zaman zaman İstanbul'a gelen Kupacı, şu sıralar aldığı oyunculuk tekliflerini de değerlendiriyor.

50 yaşındaki Kerem Kupacı, Mahallenin Muhtarları, Baba Evi, Dikkat Bebek Var, Kuzenlerim, Hayat Bilgisi, Bez Bebek, Hayal ve Gerçek, Ah Kalbim, Elde Var Hayat, Görüş Günü Kadınları ve Kalk Gidelim gibi dizilerde rol aldı.

Hürriyet

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap