SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hatipoğlu: Peygambersiz din kurmaya çalışıyorlar

Hatipoğlu: Peygambersiz din kurmaya çalışıyorlar

09 Haziran 2016 Perşembe - 13:51




Nihat Hatipoğlu, Bağcılar'da yaptığı Ramazan Programı'nda "Peygambersiz din kurmaya çalışıyorlar, oryantalistlerin amacı bu." şeklinde konuştu.





 Bağcılar’daki Ramazan Programı’nda konuşan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, günümüzde bir tehlikeye dikkat çekerek, “Tasavvufi zarafet içinde Peygambersiz bir din kurmaya çalışıyorlar. Yerli oryantalistlerin amacı bu. Biraz Tevrat, biraz İncil, biraz Kur’an projesi. Allah böyle planlar yapanları akamete uğratsın” dedi.

Best FM’den Ufuk Karcı’nın sunuculuğunu yaptığı programın başlarında sosyal medyadan kendisine hakaret edenler olduğunu belirten Prof. Hatipoğlu, “Beni izleyip, dinleyip ve hakaret edenler var. Suçum ne? Suçum, Türkiye’yi Müslümanlaştırmakmış. Ben ilahiyatçıyım, benim işim o.” şeklinde konuştu.

"PEYGAMBERİMİZ DÜŞMANININ ONURUNU KORUYOR"

Hazreti Muhammed’in, Ebu Cehil’in ölümünden sonra hakkında kötü konuşulmasını yasakladığını da aktaran Prof. Hatipoğlu, “Bir gün onun hakkında kötü konuşanlara dönerek, ‘sizin Ebu Cehil’in aleyhine konuşmaktan men ediyorum’ diyor. Peygamberimiz, düşmanının onurunu koruyor. Oysa bugün sosyal medyada herkesin onuruna saldırılıyor. Herkes kinine nefretine hakim olmalı. Sosyal medyadan hakaretler yağdıran ve o tuşlara dokunan parmaklar sorgulanacak.” şeklinde konuştu.

"TEHLİKEYE DİKKAT"


Günümüzde bir tehlikeye de dikkat çeken Prof. Hatipoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Tasavvufi zarafet içinde Peygambersiz bir din kurmaya çalışıyorlar. Yerli oryantalistlerin amacı bu. Biraz Tevrat, biraz İncil, biraz Kur’an projesi. Allah böyle planlar yapanları akamete uğratsın. Allah ümmetiyle ilgili kötü hesap yapanların hesaplarını boşa çıkarsın.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap