SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hatice Şendil aşkını anlattı

Hatice Şendil aşkını anlattı

15 Haziran 2015 Pazartesi - 12:39




5 yıldır birlikte olduğu Burak Sağyaşar ile hayatını birleştiren güzel oyuncu, katıldığı bir televizyon programında eşine olan aşkını anlattı.





Birleşik Arap Emirlikleri merkezli bir kanal için hazırlanan programda, 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisi oyuncuları Hatice Şendil ve Serdar Özel röportaj verdi.Kısa süre önce 5 yıldır birlikte olduğu meslektaşı Burak Sağyaşar ile hayatını birleştiren Hatice Şendil, evlendikten sonra ilk kez konuşarak "Çok garip bir durum ama ikimiz de aynı mesleği yapıyoruz.""Mesleğin aynı dallarında başarıyla devam ediyoruz. Birbirimizin en özeline, birbirimizin gönlünün en ince detaylarına kadar biliriz. Birbirimizin gözümüzün içine bakar, birbirimizi anlarız" dedi.Şendil, oyunculukla ilgili ise "Matematiği çok iyi oyuncular iyi oyuncudur diyebiliriz. Duygusal bir tarafımın yanında analitik bir zekam var. Mantığıma da çok güvenirim" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap