SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hastalığı başarısını engelleyemedi

Hastalığı başarısını engelleyemedi

18 Ekim 2019 Cuma - 21:07




Winnie Harlow farklıların bizi biz yaptığını hatırlatan ve güzelliğin belirli standartlardan ibaret olmadığının kanıtlıyor. En önemlisi aynı hastalıktaki kişilerin ilham perisi oluyor.





Winnie Harlow kimdir? 

1994’te Kanada da doğmuştur. Aslen jameikalı olan Winnie Harlow 4 yaşından beri cildin pigment kaybetmesine sebep olan vitiligo hastalığına sahiptir. Okulda kendisiyle dalga geçilmesine sebep olan bu hastalık eğitim hayatını yarıda bırakmasına sebep olmuş.

Winnie Harlow'un yükselişi 

Kendisiyle her zaman barışık olan 25 yaşındaki modelin fotoğraflarını sosyal medya da paylaştı. Doğallığı savunan bir youtube kanalının Winnie Harlow’un fotoğraflarına rastlamasıyla kariyeri başladı.



Mükemmel bir fiziği olan ve siyahi tenindeki beyaz lekelerin onu farklı kılması America’s Next Top Model yarışmasına katılmasına sebep oldu. Winnie bu yarışmayla kaderini bir anda değiştirdi.

2015’te Londra Moda Haftası podyumunda yürüdü. Birçok önemli derginin kapağında yer aldı. Ardından BBC’nin 100 Kadın’ından biri seçildi.

2019’da Victoria Secret’ın meleği olmaya hak kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Markalar ise onunla iş birliği yapmak için adeta sıraya girmiş durumda.

Winnie Harlow’un instagram takipçi sayısı şuan da 6 milyon.



Kim Kardashian ile işbirliği

Klişeleşmiş güzellik kurallarına karşı koyan Harlow, son olarak kendi ismini taşıyan bir makyaj koleksiyonuyla karşımıza çıktı.

Kim Kardashian’ın piyasaya yeni çıkan makyaj koleksiyonu için Winnie Harlow ile objektif karşısına geçti.



Reality şov yıldızı ve girişimci Kardashian; far paleti, aydınlatıcı ve 3 çeşit rujdan oluşan koleksiyonunu tanıtmak için Winnie ile Harlow ile reklam iş birliği yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap