SON DAKİKA



Haber > Magazin > Harry gitti, kavga bitmedi: Asıl 'taht savaşı' şimdi başlıyor

Harry gitti, kavga bitmedi: Asıl 'taht savaşı' şimdi başlıyor

29 Temmuz 2023 Cumartesi - 16:51




İngiliz kraliyet ailesinin, tarihi ve gösterişli konutlarının dört duvarı arasında yaşanan bazı gelişmeler artık herkesin malumu. En çok da Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın başrolünde oldukları. Öyle ki üç yıl önce Londra'dan ayrılıp ABD'de kendilerine yeni bir hayat kuran Sussex çiftinin anlattıkları ve anlatacakları eskisi kadar ilgi bile çekmiyor artık.





Ancak sanmayın ki Harry ile Meghan'ın ülkeden ayrılmasından sonra Mountbatten Windsor ailesi için hayat bir gül bahçesine döndü. İddialara göre ufukta daha ciddi bir sorun var. Hemen şöyle bir söyleyeyim: İddialara göre Kral 3. Charles ile oğlu Prens William'ın arası öyle dışarıdan göründüğü ya da onların göstermeye çalıştığı kadar iyi değil. 

İleri sürülenlere bakılırsa Charles ile bir numaralı veliahtı Prens William arasında giderek daha fazla su yüzüne çıkan bazı anlaşmazlıklar yaşanıyor.

Üstelik bu yeni gerilime neden olan kişi de Charles'ın eşi, yani ülkenin yeni kraliçesi Camilla. Hatta yine iddilara bakılırsa Camilla'nın, eşi Kate'e soğuk davranışları ve hakkında hoş olmayan sözler söylemesi William'ın da babasıyla arasını açıyor.

Konuyu böyle özetledikten sonra gelin, ortalıkta uçuşan iddialara biraz yakından bakalım. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap