SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hapishane bana iyi geldi

Hapishane bana iyi geldi

01 Mayıs 2021 Cumartesi - 11:43




Ünlü şarkıcı Halil Sezai, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da hazırladığı programa konuk oldu. Tahliye olduktan sonra sessizliğini bozan Sezai, hapishanenin kendisine iyi geldiğini söyledi.





Geçtiğimiz ekim ayında Tuzla’daki komşusunu darbettiği gerekçesiyle tutuklu yargılanarak 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırıldıktan sonra tahliye edilen Halil Sezai, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu.

Tahliye olduktan sonra uzun bir süre sessizliğe gömülen 41 yaşındaki şarkıcı, Armağan Çağlayan’a birbirinden samimi açıklamalar yaptı. Pesimist bir insan olduğunu söyleyen Halil Sezai, hapishane süreciyle ilgili de çarpıcı bir itirafta bulundu.

"O GÜNÜN YARISINI HATIRLAMIYORUM.."

67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç’i darbettiği olaya ilişkin konuşan Sezai, “Ünlülüğe karşı bir insanım. Ülkemizde bu olaylar günde belki 100-200 kere oluyor ama büyümüyor. O günün yarısını hatırlamıyorum. Çok öfkeli de değildim. Birden bir şey koptu” diye konuştu.

“HAPİSHANE BANA İYİ GELDİ..”

Detaylara fazla girmek istemediğini ifade eden 41 yaşındaki şarkıcı, hapishane süreciyle ilgili de şu ifadeleri kullandı: 
“Bu olaydan dolayı hapis yattım. Hapishanede çok zorlanmadım. Belki saçma olacak ama iyi geldi. Tek başıma bir oda verdiler, bahçesi de vardı. Yurt odası gibiydi. Bütün gün kitap okudum. Bu duruma nasıl geldiğimi düşündüm. Kendimle baş başa kalmak iyi geldi. Muhasebe yaptım biraz.”

“İNSANLARA ÇOK YARDIM EDİYORLAR..”

Halil Sezai, sözlerine şöyle devam etti:
“Yaşadıklarım bende sosyal fobi yaşatmadı. Gardiyanından müdürüne çok teşekkür ederim. Ön yargımı da kırdılar. İnsanlara çok yardım ediyorlar. Yemekler çok güzel. Çıkarken 'Bu domatesi nereden alıyorsunuz?' dedim.”

 

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap