SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hapis cezası alacak mı?

Hapis cezası alacak mı?

18 Ağustos 2021 Çarşamba - 12:07




Hakan Sabancı'nın mesajlarını ifşa etmiş, hakaretler yağdırmıştı. Aygün Aydın'ın '15 gün hapis cezası' alacağı iddialarına cevabı gecikmedi!





Katıldığı moda programıyla ismini duyuran ve son dönemde Hakan Sabancı ile ilgili iddialarıyla gündeme gelen Aygün Aydın, bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.

Hakan Sabancı ile ilişki yaşadığına inanmayanlara sinirlenip ünlü iş adamıyla yazışmalarını yayınlayan Aygün Aydın, sosyal medyadan paylaştığı gönderileriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Sabancı hakkında sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle verilen 1 aylık uzaklaştırma kararını ihlal edince 3 gün hapis yatan Aydın'ın ikinci kez tedbir kararını ihlal ettiği ve 15 gün hapse çarptırıldığı iddia edilmişti.

Aydın, hakkında çıkan 15 gün hapis iddialarına son noktayı koydu. İddiaları kesin olarak yalanlayan oyuncu, "Böyle bir durum ne tarafıma ne de avukatıma ulaştı, hapis cezası söz konusu dahi değil" açıklamasında bulundu.

Ayrıca yeni sezon için gelen teklifler olduğunu da sözlerine ekleyen Aydın, "Gelen birçok teklif var, fakat şu anda netleşen bir durum yok. Görüşmelerimiz devam ediyor, yeni sezonda güzel bir projeyle ekranlarda olabilirim" dedi.

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap