SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Subaşı'ndan şaşırtan hamle

Hande Subaşı'ndan şaşırtan hamle

19 Aralık 2019 Perşembe - 18:05




Şarkıcı ve oyuncu Hande Subaşı, bir süredir aşk yaşadığı Alican Ulusoy'un uyarısıyla menajeri olan eski eşi Can Tursan’ı hayatından çıkardı.





Takvim gazetesinin haberine göre; Nisan ayından bu yana Alican Ulusoy ile aşk yaşamaya başlayan Hande Subaşı, yeni ilişkisiyle birlikte geçmişini silip attı. Daha önceki ilişkilerinde de eski eşi Can Tursan'la görüşmeyi sürdüren Subaşı, Ulusoy'la aşkı başlar başlamaz ezber bozdu.

Her seferinde Ulusoy'a "Kalbi güzel adam" diyerek sosyal medyada ilan-ı aşk eden Subaşı, Can Tursan'ı Instagram'dan da takipten çıkardı. İddialara göre; Hande Subaşı'nın bu kararı almasının nedeni; 2020'nin ilk aylarında Alican Ulusoy ile nikah masasına oturacak olması... Geçtiğimiz günlerde Londra'ya giden çiftin, burada evlilik kararı aldığı söyleniyor.
  

 
Subaşı, kısa süre öncesine kadar 2016'da 4 yıllık evliliğini bitirdiği Tursan'la görüşmesinin normal olduğunu söylüyordu.
 
TURSAN DA ESKİ EŞİNİ SİLDİ 
 
Güzel oyuncunun sosyal medyada takibi bıraktığı Can Tursan'dan da eski eşine aynı şekilde karşılık geldi..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap