SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Erçel'in dekolteli paylaşımı olay oldu

Hande Erçel'in dekolteli paylaşımı olay oldu

28 Ekim 2020 Çarşamba - 15:57




Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin'le oynayan Hande Erçel'in göğüs dekolteli pozları sosyal medyayı salladı. Kısa sürede milyonlarca beğeni aldı.





Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile yakaladığı uyum ile adından söz ettiren Hande Erçel, bir dergi için kamera karşısına geçti. Bürsin ile sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Erçel, yeni seksi pozlarıyla gündeme bomba gibi düştü.

Erçel, son olarak Instagram'dan paylaştığı kendi pozlarıyla adından söz ettirdi. Siyah cesur kıyafetleriyle kamera karşısına geçip poz veren oyuncu, pozlarını göz emojisiyle Instagram hesabından yayınladı. Ünlü ismin peş peşe paylaştığı iki fotoğrafı kısa sürede yaklaşık iki milyona yakın beğeni aldı.

Hande Erçel, 10 gün önce de derin sırt dekolteli bir elbisesiyle pozunu paylaşmış ve 2 milyon 531 bin beğeni almıştı.

Hande Erçel'e beğenilerin yanı sıra yorumlar da yağmur oldu yağdı resmen. Erçel, Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla övgülere boğuldu.
Yorumlarda dikkat çeken bir başka ayrıntı ise Kerem Bürsin oldu. 

Erçel'in takipçileri, Kerem Bürsin'le de bu tarz fotoğraf paylaşmasını istediklerini belirten çok sayıda yorum yağdırdı.

Hande Erçel'in Instagram'da dikkat çeken bazı fotoğrafları ise şu şekilde yerini aldı:


Beğendim
9
Sevdim
0
Beğenmedim
5
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap