SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Erçel 'dünyanın en çekici kadınları 2021' listesinde!

Hande Erçel 'dünyanın en çekici kadınları 2021' listesinde!

17 Kasım 2021 Çarşamba - 13:11




Hande Erçel, internetin en büyük sinema veri tabanı olan IMDb'nin açıkladığı 2021’in en çekici kadınları listesin girdi. Hande Erçel dünya sıralamasında 2'nci oldu.





IMDb, 2021 yılının “28-30 yaş arası en çekici kadınlar” listesini açıkladı.  Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu ve model Kate Upton’ın birinci olduğu listede, Hande Erçel ikinci sırada yer aldı. Güzel oyuncu Hande Erçel geçtiğimiz aylarda da ABD merkezli internet sitesi Top Beauty World tarafından 2020'nin en güzel yüzüne sahip 100 ismin içinden birinci seçilmişti. Oylamada ünlü oyuncu Hande Erçel 'dünyanın en güzel kadını' ilan edilmişti.

Instagram’da 25 milyonu aşkın takipçisi bulunan Erçel’in tüm dünyadan isimlerin yer aldığı listede zirvede gösterilmesi, hayranlarını sevindirdi. 

Listeye giren bir başka Türk de Beste Kanar oldu. “Çukur” dizisindeki rolüyle tanınan genç oyuncu, 18’inci sırada yer aldı.

Geçtiğimiz aylarda ABD merkezli Top Beauty World'un yaptığı oylamada 2020'nin en güzel kadını yine Hande Erçel seçilmişti.

Barbara Palvin, Gigi Hadid ve daha pek çok güzeli geride bırakan oyuncunun güzelliği tescillendi. Listede 5 Türk daha yer aldı. Listeye Neslihan Atagül 89., Elçin Sangu 83., Demet Özdemir 75., Fahriye Evcen 45., Tuba Büyüküstün 29. sıradan girdi. 

'As bayrakları as'

Adriana Lima, Miranda Kerr gibi Victorias Secret meleklerinin bile sıralamada geri kaldığı listede Hande Erçel'iin 1'inci sırada yer alması sosyal medyada 'As bayrakları as' caps'iyle paylaşıldı.

Kimi sosyal medya kullanıcıları da bu oylamanın adil olmadığını Hande Erçel'in güzel bir kadın olduğunu ancak Erçel'den daha güzel isimlerin de var olduğunu ifade ettiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap