SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hamilelik iddiaları yeniden alevlendi!

Hamilelik iddiaları yeniden alevlendi!

06 Mart 2021 Cumartesi - 09:33




Kaan Demirağ ile geçtiğimiz şubat ayında dünya evine girdikten sonra balayı için Dubai’ye giden Aslışah Alkoçlar’ın paylaştığı fotoğrafta hamile olduğu iddia edildi. Alkoçlar iddialardan sonra fotoğrafı kaldırdı.





Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar, paylaştığı son fotoğraf ile kafaları karıştırdı. 5 Şubat’ta Kaan Demirağ ile nikah masasına oturan Alkoçlar, eşiyle birlikte balayı için rotasını Dubai’ye çevirmişti.

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen güzel isim, geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğrafta hamilelik ve doğum kitaplarının olmasıyla dikkat çekmişti. Hamilelik iddialarını reddeden Alkoçlar, son paylaştığı fotoğrafta şiş karnını gösterdi. Hamilelik iddialarını yeniden alevlenince Alkoçlar paylaştığı fotoğrafını hemen sildi.

“İLERİDE ÇOK İSTERİM..”
Ocak ayının başlarında nişanlanan daha sonra Şubat ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Alkoçlar'ın hamile olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Alkoçlar, paylaşımında, "İleride olmasını çok isterim ancak şu an için böyle bir durum yok. Lütfen hakkımda asılsız haber yapmayı bırakın" şeklinde konuşmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap