SON DAKİKA



Haber > Magazin > Haluk Levent'ten açıklama!..

Haluk Levent'ten açıklama!..

02 Temmuz 2012 Pazartesi - 14:46




Ünlü sanatçı Haluk Levent, alacaklılarının tehdit ettiği ve bu yüzden 'korkudan karakola sığındı' şeklinde yapılan haberlere tepki gösterdi.





'Sivas Akıllarda Unutmadık' konseri için Kuşadası'na giden sanatçı Haluk Levent'in alacaklılarının kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle polis merkezine sığındığı öne sürülmüştü. Mynet Magazin'e açıklamalarda bulunan Ünlü sanatçı Haluk Levent, her konser öncesi rutin olarak yaptırdığı GBT (Genel Bilgi Toplama) kontrolü için Yatağan Emniyet Müdürlüğü'ne gittiğini, kaldığı otelde sözü geçen olayların kesinlikle yaşanmadığını, haber ajansları tarafından servis edilen fotoğrafın ise konser çıkışı çekildiğini söyledi. Konser alanına polis koruması altında gittiği bilgisine de tepki gösteren sanatçı, konser alanında yanında olan kişinin organizatör Adem Sungurtekin olduğunu, saha içinde bulunan polislerin ise rutin olarak her konserde bulunan polisler olduğunu belirtti. Herhangi bir şekilde karakola sığınıp oradan konser alanına polis korumasında gittiği ve konseri polis eşliğinde bitirdiği hakkında söylenenleri ise kesin bir dille yalanlayarak, böyle bir şeyin asla yaşanmadığını belirtti. Bu konu hakkında Kuşadası Belediyesi'nin ve kaldığı otelin açıklama yapacağını da belirten sanatçı, "Şayet böyle bir şey yaşanmışsa İçişleri Bakanlığı açıklama yapsın. Eğer doğruluğu kanıtlanırsa ben bu ülkeyi terk ederim ve asla bir daha konsere çıkmam" dedi. Konserin ardından bir bara gittiğini söyleyen sanatçı, "Karakola sığınan adam konser sonrası caddede dolaşır mı?" diye sordu. Ayrıca sanatçı Haluk Levent, böyle bir olayın linç kampanyasına dönüşmesinin kendisini çok üzdüğünü de söyledi
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap