SON DAKİKA



Haber > Magazin > Haluk Bilginer Kovid-19'a yakalandı

Haluk Bilginer Kovid-19'a yakalandı

17 Kasım 2023 Cuma - 17:08




Yoğun iş temposundan güçsüz düşen Usta oyuncu Haluk Bilginer'in Kovid-19'a yakalandığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun hastalığı nedeniyle eski eşi Zuhal Olcay ile 19 yıl sonra bir araya geldiği Kel Diva oyununun gösterimleri ise yeniden ertelendi.





2019 yılında Şahsiyet filminde sergilediği performansı neticesinde Uluslararası Emmy En İyi Erkek Oyuncu Ödülü almaya hak kazanan Haluk Bilginer'den sevenlerini üzen bir haber geldi. Posta'da yer alan habere göre, yoğun iş temposundan güçsüz düşen usta oyuncu Haluk Bilginer Kovid-19'a yakalandı. Bilginer'in hastalığı dinlenerek ve ilaç kullanarak atlatmaya çalıştığı öğrenildi.

KEL DİVA ERTELENDİ

Daha önce Haluk Bilginer ve Angelina Jolie'nin başrolünü üstlendiği 'Maria' filminin Avrupa'daki çekimleri nedeniyle ertelenen Kel Diva oyunun gösterimleri bu sefer de Bilginer'in rahatsızlığı nedeniyle tekrar ertelendi.

Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ın 19 yıl sonra tekrar bir araya geldiği Kel Diva'nın yönetmenliğini Muharrem Özcan üstleniyor. Olcay ve Bilginer ile birlikte sahnede Özlem Zeynep Dinsel, Yiğit Özşener, Gözde Kırgız ve Kıvanç Kılınç rol alıyorlar.

KONUSU

İngiliz oluşlarının defalarca vurgulandığı bir girizgâhla, İngiliz bir evin İngiliz salonunda İngiliz saati on yedi kez vururken Smith’lerle tanışırız önce. Sonrasında işlevsiz diyaloglar, tekrarlar, çöken bir dil ve anlamsız görünen hikayeler arasında Smith’lere yemeğe gelen Martin’ler, söndürülecek bir yangın arayışıyla kapıyı çalan davetsiz misafir itfaiye şefi ve Smith’lerin hizmetçisi Mary dahil olur oyuna. Hikâye, gitgide artan bir çılgınlık ivmesiyle bir noktaya erişecekmiş hissi verdiği noktada yeniden kendine ve tekrarlarına dönmeye başlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap